Weber nu-i dă nicio şansă lui Călinoiu de a reveni în PSD

Mihai Weber, deputat PSD, spune că fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, nu are șanse să revină în PSD după ce a candidat independent la alegerile parlamentare. Weber spune că degeaba și-ar dori senatorul Florin Cârciumaru să-l ajute, căci centrul este cel care va lua decizia finală.

Rep.: Ion Călinoiu vrea să revină în PSD. Cum comentaţi?
Mihai Weber: Sunt convins că, dacă există o asemenea intenţie de a reveni în partid, domnul Călinoiu trebuie să obţină aprobare de la centru şi lucrul acesta nu ştiu dacă se va întâmpla.

Rep.: Florin Cârciumaru sugerează că este posibil ca Ion Călinoiu să revină în PSD...
M.W: Relaţia dintre domnul Cârciumaru și domnul Călinoiu este veche, se știe, este o relaţie care s-a bazat pe prietenie până la urmă. Drept pentru care domnul Cârciumaru sigur că, în contextul acesta, poate să-și dorească să revină domnul Călinoiu în partid alături de dânsul, dar eu vă spun încă o dată că tot ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă depășește, dacă vreți, puterea de decizie a nivelului local. Sunt convins că dacă se dorește acest lucru trebuie obținută o aprobare de la Bucureşti şi eu mă îndoiesc că va putea obține aprobarea de a fi reprimit în cadrul Partidului Social Democrat.

Rep.: La fel spun şi colegii dvs. din PSD?
M.W.: Este o părere proprie, pentru că a avut anumite declarații care au deranjat centrul și mai ales reacția și decizia domniei sale, pentru că nu a fost influenţat de nimeni, a fost o decizie proprie de a o lua pe un drum care nu este drumul Partidului Social Democrat.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: