Weber: Premierul are tot sprijinul nostru

Deputatul de Gorj Mihai Weber este de părere că cel mai în măsură să evalueze activitatea unui reprezentant al Guvernului este premierul, iar dacă aceste vorbeşte de remaniere, înseamnă că ”are toate datele”.

"Cred că cel mai în măsură să spună despre un om din Guvern, despre activitatea unui om este primul-ministru şi atunci când face asemenea afirmaţii, înseamnă că are toate datele. Noi avem un program de guvernare cu foarte multe puncte, marea majoritate au fost atinse, dar sunt unele care trebuie rezolvate şi dacă sunt persoane care nu ţin ritmul, ca să nu se ajungă la situaţii extreme este normal să se măsuri pe tot acest parcurs", a spus Mihai Weber, citat de mediafax.ro.

Premierul Mihai Tudose a declarat că va face "o mini remaniere" care va viza mai mulţi miniştri "cu probleme de percepţie la nivelul opiniei publice şi, în unele situaţii, la nivelul Comisiei Europene". Asta deși PSD și-a arătat susținerea pentru Sevil Shaideh și Rovana Plumb, aflate în vizorul DNA. "Persoana cea mai îndreptăţită este primul-ministru şi are tot creditul nostru", a adăugat deputatul Weber.

Vizualizări: 973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: