Weber susține că prima variantă a Legii holdingului nu era bună

Deputatul de Gorj Mihai Weber promite că se va zbate în parlament pentru Legea holdingului, dacă aceasta va fi avantajoasă pentru CE Oltenia. Weber susține că prima variantă a legii, care a fost respinsă în Comisia de Industrii, nu era bună. „Nu era cea mai bună formulă pentru Complexul Energetic Oltenia, era nevoie de niște completări. Acum situația complexului este destul de bună în piață, decizia de a retrimite legea la comisie a fost una avantajoasă pentru noi”, a spus Mihai Weber, deputat PSD.

Nici senatorul ALDE, Scarlat Iriza, nu știe dacă legea e bună: „Nu știu absolut nimic, nu am citit-o, să văd dacă este bună sau nu. Complexul Energetic Oltenia merge destul de bine, de ce să-l deranjăm? Nu știu dacă o să mă bat, dacă e bună, sigur că o să mă bag. Dar mixul energetic poate fi făcut și acum, pe legea promovată de mine anul trecut”.

În schimb, deputatul PNL Dan Vîlceanu vorbește de interese pentru blocarea acestei legi, care ar elimina băieții deștepți din piața de energie. (A.A.)

Vizualizări: 326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: