Weber vrea să se „sacrifice” pentru partid. Cârciumaru: Mai discutăm!

Deputatul Mihai Weber anunţă că ar putea intra în competiţia pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu ca PSD să recâştige primăria după ce a condus-o aproape 20 de ani. Anunţul l-a şocat chiar şi pe liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

În cazul în care PSD nu va avea pe cine să scoată la înaintare, deputatul Mihai Weber este dispus să fie el cel sacrificat. „În momentul de faţă, nu mi-aş dori să candidez. Multe se pot schimba însă în trei ani. Poate că aş fi dispus să fac un anumit sacrificiu. Poate, am spus. E posibil să iau în calcul o candidatură. Mai este cale lungă până în 2020. E posibil orice în politică. E posibil să candidez pentru Primăria Târgu Jiu ori pentru alte funcţii”, a declarat Mihai Weber.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a fost şocat la aflarea anunţului. „Până în 2020, vom discuta, vom analiza. Avem timp suficient să facem o analiză riguroasă, să luăm cea mai bună hotărâre. Și domnul Weber este o soluţie. Toate la timpul lor, însă”, a spus Cârciumaru.

Weber nu şi-a luat gândul nici de la funcţia de preşedinte al partidului. În cazul în care Florin Cârciumaru, actualul lider al organizaţiei judeţene, va face un pas înapoi, Weber este decis să-i ia locul. „În condiţiile în care datele se schimbă, da. Adică dacă Florin Cârciumaru nu va mai candida şi se organizează alegeri, voi candida. Merg împreună cu echipa pe care am anunţat-o. Voi face echipă cu Cosmin Popescu. Deocamdată discutăm despre o conducere stabilă şi nu mai avem ce să mai discutăm”, a mai explicat Weber.

Vizualizări: 1,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: