Zdob şi Zdup şi Viţa de Vie cântă la Baia de Fier

Sute de motociclişti vor putea fi văzuţi şi vara aceasta la Baia de Fier la festivalul organizat special pentru ei la mijlocul lunii iulie, organizatorii venind deja de la Bucureşti pentru a discuta cu autorităţile locale şi a se asigura că lucrurile vor evolua normal în următoarele luni. Încă de la mijlocul lunii februarie, organizatorii au venit la Baia de Fier pentru a se asigura că vor avea la dispoziţie locaţia în care a avut loc şi ediţia de anul trecut a festivalului, iar primele bilete au fost scoase la vânzare încă de la sfârşitul lunii februarie.

Abonamentul pentru accesul la concerte şi camparea în incinta stadionului din Baia de Fier, unde va fi organizat festivalul, costă 50 de lei, copiii cu vârste sub 12 ani având acces gratuit dacă vin împreună cu părinţii. Printre trupele care vor concerta pe scena de la Baia de Fier se numără Zdob şi Zdup, dar şi Viţa de Vie. Ultima formaţie va putea fi urmărită pe 13 iulie, în seara în care începe a doua ediţie a Slowride Transalpina Fest.

Organizatorii îşi propun şi anul acesta ca să plece într-o călătorie cu motocicletele pe Transalpina, iar în timpul deplasării să formeze un uriaş tricolor românesc. (G.I.)

Vizualizări: 2,928

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: