Zece viceprimari şi un director, sacrificaţi de PSD

PRM Gorj speră să obţină postul de vicepreşedinte ocupat de liberalul "trădător" Radu Angheloiu în timp ce proaspătul vice Vasile Râbu urmează să se instaleze azi în biroul eliberat de Corneliu Popescu. Mai mult, Fugaru spune că i s-a promis şefia Direcţiei Copilului dar şi zece viceprimari. Ion Călinoiu nici nu-şi aminteşte de această discuţie.

Liderul filialei, Ion Fugaru, afirmă că Ion Călinoiu i-a promis, sub jurământ de cuvânt de onoare, că PRM Gorj va avea mai multe posturi de viceprimari în judeţ, şefia Direcţiei pentru Protecţia Copilului, precum şi postul de vicepreşedinte ocupat de Radu Angheloiu. "Aşteptăm să vedem dacă domnul preşedinte Călinoiu îşi respectă cuvântul dat în faţa delegaţiei PRM cu care a negociat săptămâna trecută. Era şi preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, la acele negocieri la care preşedintele Călinoiu a promis că Angheloiu va fi schimbat şi în locul lui va fi susţinut un reprezentant al PRM Gorj. Mă abţin să nominalizez pe cine vom susţine noi la funcţia de vicepreşedinte până nu ajungem în acea situaţie. Am convingerea însă că în următoarele două luni vom schimba viceprimarii din vreo 10 localităţi, acolo unde PRM şi PSD pot să formeze o majoritate", spune Fugaru, care aminteşte şi de funcţia de conducere de la Protecţia Copilului, instituţie în cadrul căreia PRM nu are niciun angajat, dar cel puţin unul dintre directori este de la UDMR, iar asta îl supără pe omul lui Vadim în Gorj.

Călinoiu nu-şi aminteşte discuţia

Ion Călinoiu afirmă însă că afirmaţiile lui Fugaru nu au o bază reală, el nefăcând astfel de promisiuni. Călinoiu precizează că nu se pune problema schimbării lui Angheloiu din funcţia deţinută. "Nu am făcut eu asemenea promisiuni. Le-am spus doar că alianţa dintre PSD şi PNL şi PRM va merge la Gorj mai departe şi că nu se schimbă nimic. Fugaru face nişte jocuri şi nimic mai mult. Despre schimbarea de viceprimari nu ştiu dacă vor fi zece pentru că le-am spus clar celor de la PRM că putem face asemenea înţelegeri doar în consiliile locale în care consilierii noştri şi ai lor se înţeleg. N-o să-i forţăm noi să devină ei aliaţi dacă ei nu se înţeleg. Despre Protecţia Copilului vă spun exact ce le-am spus şi lor, atunci când iese la pensie actualul director al instituţiei putem discuta despre o eventuală susţinere a cuiva de la PRM, deşi ei nu au pe nimeni care să lucreze acolo, iar actualul director se pensionează de abia peste 5 ani, aşa că atunci putem discuta despre aşa ceva", spune Călinoiu.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: