Zeci de vehicule blindate confiscate de ruși în Siria

Armata rusă a confiscat 30 de vehicule blindate, mitraliere și lansatoare în ultimele 24 de ore, în Siria, a declarat sâmbătă generalul-maior Yuri Yevtushenko, șeful centrului rus de reconciliere a părților aflate în conflict în Siria.

"Sub controlul ofițerilor din centrul de reconciliere, extremiștii au înmânat 30 de vehicule blindate, trei furgonete cu mitralieră de calibru mare, șase lansatoare, trei rachete ghidate anti-tancuri, 23 de rachete tactice, 111 de mine, 60 de grenade de mână și alte 63.000 unități de muniții pentru armele de calibru mic către Forțele Armate ale Republicii Arabe Siriene ", a spus Yevtushenko, citat de agenția Tass.

Forțele guvernamentale siriene au preluat controlul asupra arsenalelor care conțin o cantitate mare de muniții.

În ultimele 24 de ore, medicii militari ruși au oferit servicii medicale pentru 60 de sirieni, inclusiv 15 copii, a adăugat Yevtushenko.

Centrul rus de reconciliere a părților aflate în conflict monitorizează reinstalarea refugiaților din zona de dezintegrare Tell-Rifaat către orașul Manbij din provincia Aleppo. În ultimele 24 de ore, 313 de persoane au fost transportate în orașul respectiv cu bunurile lor. (A.A.)

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: