Zilele comunei, cu expoziție de cai și motociclete enduro

Autoritățile din comuna Drăguțești organizează, după doi ani de pauză, Zilele Comunei. Evenimentele se anunță inedite. Localnicii vor putea admira, la începutul lunii viitoare, cei mai frumoși cai din țară și motociclete enduro.

Zilele Comunei Drăguțești vor avea loc în perioada 4 – 6 iunie. Este a treia ediție și are loc după doi ani în care autoritățile n-au putut organiza acest eveniment din cauza restricțiilor impuse în pandemie.

„Este a treia ediție. Ne-a ținut pandemia și n-am putut organiza și în ultimii doi ani. Chiar vreau să mă bucur că sunt primul primar care a făcut Zilele Comunei în Drăguțești și vreau să rămână în tradiție”, a anunțat primarul din Drăguțești, Ion Popescu.

Edilul promite surprize pentru localnici. „O să fie un spectacol de anvergură, vreau să fie o surpriză pentru localnici. Vă pot dezvălui acum că vom avea o expoziție cu cai din toată țara. Cei mai frumoși cai din țară vor fi. O să fie și câțiva împătimiți ai motoarelor, cu motociclete enduro, să facă o demonstrație”, ne-a mai spus primarul.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: