Şefii judeţului, pe ştatele de plată la Pandurii. Plătiţi pentru insolvenţă!

Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, şi Alexandru Picui, reprezentantul Artego, au încasat zeci de mii de lei de la Clubul Pandurii pentru a participa la şedinţe. Cei trei compun Consiliul de Administraţie, iar după aproape doi ani a ieşit la iveală că au luat câte 1000 de lei/lună. Acum clubul este în insolvenţă.

Ciprian Florescu spune că decizia ca membrii Consiliului de Administraţie să fie remuneraţi cu câte 1.000 de lei/lună a fost aprobată de către Adunarea Generală a Asociaţilor, la propunerea lui Mihai Prunariu, fostul preşedinte al clubului, susţinut de PSD. „Este o poveste veche, a fost o decizie luată pe vremea când preşedinte al clubului era domnul Prunariu, a fost o decizie adoptată de Adunarea Generală a Asociaţilor. Nu sunt bani negri, banii apar în declaraţia de avere şi nu pot să constituie nicio secundă semne de întrebare privind anumite fonduri”, a declarat Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean. Acesta susţine că nu mai ia bani de la Pandurii de aproximativ trei luni. În aceeaşi situaţie este şi viceprimarul Aurel Popescu, precum şi reprezentantul Artego, Alexandru Picui. „Am renunţat la această idemnizaţie de trei luni. Ar fi fost un gest total necugetat din partea noastră să încasăm aceşti bani în condiţiile în care clubul este în situaţia în care este. Toţi cei trei reprezentanţi ai asociaţilor nu mai primesc bani de la Pandurii de trei luni, mă refer aici la mine, la domnul Aurel Popescu şi la domnul Picui”, a precizat Florescu. În momentul de faţă, Clubul Pandurii este în insolvenţă din cauza datoriilor mari către instituţiile statului. Pandurii înregistrează restanţe şi la plata salariilor jucătorilor.

După ce CE Oltenia a sistat finanţarea, aceştia au mai încasat aceşti bani câteva luni, până când probabil nu au mai fost bani.

Nu se ştie în ce fel şi-au adus aportul la bunul mers la clubului aflat acum în insolvenţă. Acum a ieşit la iveală că şefi de la Pandurii, numiţi cu sprijinul PSD sau a lui Laurenţiu Ciurel, fostul manager al CEO, au încasat zeci de mii de euro pe lună iar jucătorii sunt neplătiţi.

Vizualizări: 7,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: