Doctoriţa Vodislav acuzată de luare mită

Dana Vodislav, şefa secţiei oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, a fost prinsă în flagrant, vineri, în timp ce lua de la un pacient 1.000 de lei, pentru a-i da o scrisoare medicală de recomandare către Comisia de Expertiză Medicală a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj. Procurorul de caz a dispus măsura interzicerii de a nu părărsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile. 
 Medicul oftalmolog Dana Vodislav, din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, este acuzată de luare de mită, după ce i s-a organizat un flagrant. În după-amiaza zilei de vineri, medicul Dana Vodislav a fost adusă de poliţişti la sediul Parchetului Judeţean Gorj pentru audieri, după ce oamenii legii i-au organizat un flagrant. „Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au fost sesizaţi de un bărbat că un medic din cadrul Spitalului de Urgenţă „ Tudor Vladimirescu” Târgu -Jiu i-a pretins o sumă de bani pentru a-i completa o scrisoare medicală de recomandare, necesară unei reevaluări la Comisia de Expertiză Medicală a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 
Faţă de Dana Vodislav, procurorul de caz a dispus măsura interzicerii de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită. „Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, poliţiştii au organizat un flagrant. Cu această ocazie, Dana Vodislav, din Târgu Jiu, a fost surprinsă la scurt timp după ce a pretins şi primit suma de 1.000 lei de la denunţător.
Faţă de suspectă, procurorul de caz a dispus măsura interzicerii de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile, cercetările continuând sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită”, a adăugat Daniel Tică. 
 Dana Vodislav este soţia medicului Cristinel Spriridon Vodislav, care a fost trimis în judecată în 2007 în dosarul "Steriletul". Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus la vremea respectivă trimiterea în judecată a patru inculpaţi pentru infracţiuni de luare de mită, dare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu în legatură cu achiziţionarea la nivel naţional, de către Ministerul Sănătăţii şi Familiei, de sterilete la preţuri de 30 de ori mai mari decât cele din import şi de 5 ori mai mari decât cele practicate în reţeaua farmaceutică. 


Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: