Ţărănistul Matei Catrinoiu vrea un post de europarlamentar

Matei Catrinoiu, liderul Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) de la Gorj, se gândeşte serios la o candidatură pentru Parlamentul European. Politicianul, avocat de meserie, mizează pe experienţa în domeniul justiţiei.  O decizie finală spune că va lua în următoarele două săptămâni. 

Ţărăniştii au decis să meargă singuri la alegerile europarlamentare, deşi spun că şi-ar fi dorit o listă comună a forţelor de dreapta. Catrinoiu spune că se gândeşte serios să candideze pentru un post de europarlamentar însă trebuie să facă nişte calcule mai întâi. “Deocamdată sunt discuţii la nivel central, nu s-a finalizat lista. Iau în calcul posibilitatea de a candida. Trebuie să luăm în calcul faptul că o campanie costă foarte mulţi bani, ori partidul nostru nu poate să-şi permită să arunce cu bani în stânga şi în dreapta. Nu te poţi duce într-o campanie fără să ai bannere, pentru că n-ai reuşi nimic”, a declarat Matei Catrinoiu, preşedintele PNŢCD Gorj.     

Catrinoiu a spus şi ce îl recomandă pentru un post de europarlamentar. “Expertiza mea este clară. Sunt inginer, sunt avocat, sunt între cei 6 experţi în termoenergetică, sunt evaluator abilitat, am toate atuurile ca să pot să mă bat de la egal la egal cu toţi cei care sunt în Parlamentul European”,  a mai spus Matei Catrinoiu. 

Conform conducerii PNŢCD Gorj, organizaţia judeţeană mai numără în prezent circa 1500 de membri.

Vizualizări: 223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: