12 de mii de euro pentru Zilele oraşului Rovinari

Autoritățile locale din Rovinari au pus deja cap la cap programul artistic destinat zilelor orașului. Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Rovinari, Cătălin Bengulescu, a precizat care vor fi acțiunile desfășurate cu această ocazie. ”Zilele Orașului Rovinari au loc între 14-20 mai. În perioada 14-19 mai au loc tot soiul de concursuri de remi și șah care vor fi premiate, spectacole susținute de copiii rovinăreni preșcolari și școlari, întreceri sportive”, a declarat Cătălin Bengulescu.

Adevăratul spectacol va debuta însă sâmbătă, 19 mai, când pe scena amplasată în centrul orașului vor urca Maria Ciobanu şi Ionuț și Doinița Dolănescu. ”Cei trei vor susține un recital de muzică populară începând cu ora 21.30 iar seara se va încheia cu o discotecă în aer liber”, a precizat Cătălin Bengulescu.  În ultima zi de spectacol se vor regăsi pe scena din Rovinari Denisa, Andra, Săndel și Aurora Mihai. ”Și reprezentația acestora va debuta tot cu ora 21.30. Nu ne-am hotărât încă dacă vom mai organiza la sfârșit foc de artificii sau nu”, a adăugat Cătălin Bengulescu.

Potrivit organizatorilor, onorariile artiștilor nu au fost foarte mari, întregul eveniment fiind cotat undeva la 12.000 de euro.

Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: