12 firme vor să trimită minerii în vacanţă! Pe care o alege CEO?

O comisie a CE Oltenia analizează cele 12 oferte depuse de agenţiile de turism pentru biletele de odihnă şi tratament pentru cei 19 mii de salariaţi. Sindicaliştii spun că o variantă mai bună ar fi ca fiecare salariat să-şi cumpere bilet şi să-l deconteze la unitatea la care este angajat. Printre cele 12 firme înscrie la licitaţia pentru bilete se află şi două ce aparţin federaţiilor sindicale Univers şi Mine Energie. 

Ieri a avut loc licitaţia pentru biletele de odihnă. Sindicatele sunt sceptice că această procedură va ajuta minerii şi cred că vor exista contestaţii ce vor duce la sistarea acordării sumelor pentru biletele de vacanţă. “Mai bine s-ar renunța la această procedură și ar lăsa salariații să își achiziționeze singuri biletele în limita sumelor aprobate de Directorat și Comisia Paritară. Vot fi contestaţii şi riscăm să nu mai aducem bilete pentru oameni”, a declarat Marin Golea la Radio Infinit.

La licitaţie participă 12 firme, din Bucureşti, Gorj şi Dolj. Contactat telefonic, administratorul Agenţiei Guardo Tours, Radu Ciobanu, a declarat că ieri nu a primit nici un răspuns referitor la câştigătorul licitaţiei.

CÂŞTIGĂTOR

Ieri, pe surse, apăruse informaţia că o firmă a sindicatelor a câştigat licitaţia. Liderul de sindicat Marin Golea a dezminţit însă afirmaţia, menţionând că astăzi este posibil să se anunţe câştigătorul. „Nu s-a stabilit, se analizează ofertele, nu se poate decide într-o zi“, a spus Golea. 

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: