90 de sancţiuni într-o zi

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au acţionat pe principalele artere de circulaţie din judeţ, pentru asigurarea unui climat de siguranţă rutieră a tuturor participanţilor la trafic.

Cu ocazia acţiunilor desfăşurate, cei care nu au respectat prevederile Codului rutier au fost sancţionaţi. Au fost aplicate peste 90 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.200 lei. Au fost  sancţionaţi 33 conducători auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 conducători auto care nu purtau centura de siguranţă, 7 conducători auto care nu aveau asupra lor documentele personale, 13 conducători auto ale căror autovehicule prezentau defecţiuni tehnice, 2 pietoni, 3 conducători de taxi, 1 conducător auto care nu a respectat semnificaţia indicatorului „oprirea interzisă”, 1 conducător auto care folosea telefonul mobil, diferenţa de sancţiuni fiind aplicată pentru alte abateri la regimul circulaţiei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 4 permise de conducere, astfel: 2 pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului, 1 pentru depăşirea limitei de viteză admise, 1 pentru depăşire neregulamentară.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: