AŢI VĂZUT-O ?

În data  de 19.09.2011, orele 11:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de către P.A., din localitate, despre faptul că nepoata sa ANGHEL ERSILIA-MINODORA, în vârstă de 12 ani, pe care o are sub curatelă, a plecat de la locuinţă şi nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că minora a plecat în mod voluntar, în dimineaţa zilei de duminică, 18 septembrie a.c.

Semnalmente: 1,50 m înălţime, 45 kg, atletică, păr şaten lung până la jumătatea spatelui, ochi căprui, faţă ovală, are tatuată litera E  pe partea dreaptă a abdomenului, iar  pe glezna piciorului drept, o floare.

Minora era îmbrăcată în blugi mulaţi de culoare albastru închis, tricou alb cu mânecă scurtă, vestă neagră, adidaşi negri şi purta o geantă maro.

Persoanele care pot da relaţii în vederea depistării minorei, sunt rugate  să  anunţe Dispeceratul I.P.J. Gorj, la numărul de telefon 0253.207.605, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să sune gratuit la numerele de telefon 112 ori 116.000.

IPJ Gorj

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: