A fost arestat pentru că a condus băut şi cu permisul suspendat

Polițiști din Novaci au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din comuna Polovragi, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 22, localitatea Polovragi, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând prelevarea de mostre biologice.

La data de 14 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat în cauză, față de suspect s-a extins urmărirea penală și pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. Totodată s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

La data de 20 septembrie a.c., a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care are suspendat dreptul de a conduce autovehicule și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Vizualizări: 1,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: