A intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferul a decedat

Un accident de circulație a avut loc miercuri dimineața pe raza comunei gorjene Bălești, sat Rasova. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că, în urma impactului, au rezultat două victime.

Este vorba de o femeie în vârstă de 69 de ani și un bărbat în vârstă de 70 de ani, care nu erau încarcerați și erau constienți. Din păcate, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, iar salvatorii au început să îi facă manevre de resuscitare. Acesta nu a supraviețuit.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Lelești spre Bălești, a pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un tub de ciment, amplasat în afara drumului public.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 5,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: