A treia zi de incendiu pe Transalpina

Peste 200 de pompieri din Sibiu, Alba şi Vâlcea continuă, luni, operaţiunile pentru stingerea incendiilor produse în zona montană aflată la graniţa dintre cele trei judeţe, numită Transalpina, focarele fiind întreţinute de vântul care a bătut cu peste 70 de kilometri la oră pe toată durata nopţii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, incendiile care s-au produs la graniţa dintre judeţele Sibiu, Alba şi Vâlcea, în zona montană denumită Transalpina, nu au fost încă lichidate, peste două sute de pompieri intervenind pentru stingerea acestora.

"În această dimineaţă (luni dimineaţa - n.r.), la ora 6.00, au plecat din unitate colegi care să îi înlocuiască pe cei care au lucrat pe munte. Incendiile nu sunt lichidate şi se lucrează în continuare pentru stingerea lor. Nu mai există flăcări, dar există în continuare multe cioturi care încă fumegă şi fiecare trebuie luat şi stins", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Joe Stroescu.

Detalii şi imagini pe www.mediafax.ro

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: