A vrut să se omoare, după ce a scăpat din accidentul de tren

Tânăra care a fost implicată săptămâna trecută în accident, alături de profesorul universitar Constantin Căruntu, a încercat să-și pună capăt zilelor. Fata a ajuns în stare gravă la Spitalul din Târgu Cărbunești după ce a înghițit soluții pentru curățenie. După două ore de internare la Cărbunești, medicii au decis să o trimită la Spitalul din Târgu Jiu.

Tanara a înghiţit joi seara mai multe substanţe caustice şi a fost dusă în stare critică la spitalul din Târgu Cărbunești. Conducerea spitalului spune că fata a fost adusă de părinţi. ”Joi noaptea, ora 1:20, s-a prezentat la noi în urgenţă tanara de 17 ani, cu intoxicaţie voluntară de substanţe caustice, Cif, Detartrant. A stat la noi aproximativ două ore. I s-a făcut gluzocă, spălături, perfuzii și apoi a plecat cu Ambulanța la Târgu Jiu. A venit într-o stare critică și a plecat într-o stare bună”, a spus Constantin Târziu, directorul spitalului Târgu Cărbunești.
Ajunsă la Târgu Jiu, tânăra care în curând va împlini vârsta majoratului, a fost internată pe secţia Interne de la Spitalul 700. ”În cursul zilei de vineri s-a internat o tânără cu tentativă de suicid. I s-au acordat îngrijirile necesare și în acest moment este în afara oricărui pericol”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.
Tânăra doar ce a scăpat cu viață luni, 4 iulie, seara, când mașina de lux a profesorului Constantin Căruntu, în care se afla, a fost făcută bucăți de un tren în halta Florești. Căruntu și minora de 17 ani se întorceau de la Craiova, unde fata este elevă, şi se îndreptau spre Târgu- Cărbuneşti, acolo unde aceasta locuiește. După accident, atât profesorul Constantin Căruntu, cât și fata de 17 ani, au declarat că se cunoșteau și că a fost luată la ocazie de profesor. Căruntu nu mai predă la Universitatea Constantin Brâncuşi, după cum a precizat instituţia într-un comunicat.

Vizualizări: 953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: