Accidente cercetate de poliţişti

  Ieri după-amiază, la orele orele 12:20, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112, despre faptul că pe strada 9 Mai a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

          La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă constituită la nivelul Biroului Rutier Târgu-Jiu. Urmare a primelor cercetări efectuate a rezultat faptul că U.G., de 64 ani, din comuna Dăneşti, jud. Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe str. 9 Mai, din direcţia str. Victoria spre str. Ana Ipătescu, a acroşat un minor în vârstă de 15 ani, care a traversat strada, pe bicicletă.

          În urma impactului a rezultat accidentarea biciclistului care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, fiind constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

          În ziua de 9 septembrie a.c., la orele 17:20, Secţia 7 Poliţie Rurală Turburea a  fost sesizată prin Numărul de Urgenţă 112 despre faptul că pe D.J. 661, în comuna Turburea, judeţul Gorj, a avut loc un accident de circulaţie.

          La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, care, urmare a primelor cercetări a constatat că S.R.D., de 41 ani, din comuna Dănciuleşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 661, în comuna Turburea, din direcţia Târgu-Cărbuneşti în direcţia Filiaşi, a acroşat un minor în vârstă de 11 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure. În urma impactului a rezultat accidentarea minorului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie, fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: