Accidente de circulaţie, cercetate de poliţişti

În dimineaţa zilei de 05.10.2011, orele 06:39, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112, de T.D., de 51 ani, din municipiu, despre faptul că în timp ce conducea autoturismul proprietate personală pe str. Victoria, a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Biroului Rutier Tg. Jiu, s-a constatat că T.D., în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe str. Victoria, din direcţia centru spre zona Abator, a accidentat-o uşor pe G.R., de 40 ani, din Tg. Jiu, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În dimineaţa aceleiaşi zile, orele 09:20, pe strada Unirii din municipiul Tg. Jiu s-a produs un alt accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei tinere de 22 ani.

Din primele cercetări efectuate la locului s-a constatat că P.A., de 64 ani, din Tg. Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe str. Unirii, din direcţia str. Unirii  spre Calea Bucureşti, a accidentat-o uşor pe P.V. de 22  ani, din Tg. Jiu, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La orele 13:37, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe DN 67, în intersecţia „La Tricotaje”, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au constatat că D.C., de 40 ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, din direcţia Dr. Tr. Severin în direcţia Tg. Jiu, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers la stânga şi a întrat în coliziune cu mopedul condus de către C.G, de 54 ani, din comuna Broşteni, judeţul Mehedinţi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului mopedului şi a pasagerei de pe moped, C.N., de 50 ani.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul municipal Motru.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Victimele purtau cască de protecţie în momentul producerii accidentului de circulaţie.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: