Acţiuni de campanie Nicolae Burchel

Nicolae Burchel își va continua astăzi campania electorală în comuna Drăguțești și satele componente, iar spre seară se va întâlni cu cetățenii din partea de sud a Târgu Jiului.

Candidatului ARD pe Colegiul 5 Gorj la Camera Deputaților, Nicolae Burchel, a sărbătorit ziua națională a României într-un mod inedit. În dimineața zilei de 1 decembrie, însoțit de membrii echipei de campanie și de către simpatizanți,  Nicolae Burchel a depus buchete de flori la statuia lui Tudor Vladimirescu și la statuia lui Constantin Brâncuși.

Apoi, grupul de tineri purtând drapele tricolore și intonând imnul național al României a intrat în piața Prefecturii unde a asistat la programul pregătit de autoritățile locale. La sfârșitul programului pregătit de autorități și în prezența unei audiențe masive, acesta a depus un buchet de flori la mausoleul Ecaterinei Teodoroiu.

În după amiaza aceeași zile, domnul Nicolae Burchel s-a întâlnit cu gorjenii din Rovinari unde a participat, alături de autoritățile locale, la spectacolul aprinderii luminilor de Crăciun din oras, precum și la spectacolul de muzică și poezie prezentat de catre copii din Rovinari în fața bradului de Crăciun.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: