Agent de pază de la Jilţ, cercetat penal

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari efectuează activităţi de cercetare şi investigaţii pentru identificarea suspecţilor într-un caz de furt, comis într-o carieră minieră. De asemenea, agentul de pază este suspectat că şi-a îndeplinit în mod defectuos atribuţiile de serviciu, situaţie ce a favorizat săvârşirea faptei.

În data de 19.12.2011, ora 10:30, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de către dispecerul Carierei Jilţ Nord, cu privire la faptul că noaptea de 18 spre 19 decembrie a.c., persoane necunoscute au sustras un cablu electric de la acţionarea benzii transportoare T260, din perimetrul Carierei Jilţ-Nord.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că au fost sustraşi 96 de metri de cablu electric, tip MCCGi, deşi perimetrul era asigurat cu pază.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru identificarea suspecţilor şi recuperarea prejudiciului. De asemenea, pe numele agentului de pază, C.T., de 31 ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de neglijenţă în serviciu, întrucât există indicii că furtul a fost favorizat de îndeplinirea în mod defectuos a atribuţiilor de serviciu în postul de pază.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: