Alecu Drăgoi: Pe Diţescu nu l-a pus partidul director!

Vicepreşedintele PSD Gorj Alecu Drăgoi, angajat la Complexul Energetic Oltenia, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că schimbările din cadrul companiei nu s-au făcut politic. Mai mult, Drăgoi a mai spus că noul director de la SE Turceni, Corneliu Diţescu, nu este pus de organizaţia de la Gorj, ci „e adus de la Craiova, ca să facă treabă“.

Social democratul Alecu Drăgoi, recent angajat la CEO, a comentat ieri în conferinţa de presă numirile din cadrul companiei. Care nu au fost multe, spune acesta. „Ce am auzit şi din surse... Au fost schimbări acum la CEO, s-a schimbat directorul la Turceni şi la CEO 2-3 directori. Dacă îmi spuneţi mie că aia e schimbare politică, deci toţi cei şase directori au fost şi pe regimul trecut şi am schimbat numai doi asta nu e o schimbare politică“, se întreabă Drăgoi.

Acesta a mai spus că managerul privat Laurenţiu Ciurel a fost nevoit să ia unele măsuri, impuse de rezultatul controlului făcut la începutul anului de Corpul de Control al primului ministru. „În urma controlului efectuat de Corpul de Control al primului ministru la CEO... trageţi concluzii. Managerul privat Laurenţiu Ciurel ce trebuie să facă în urma acestui control? Are o răspundere foarte mare, vedeţi situaţia economică, a energiei şi a cărbunelui. S-au creat sistemele de producere a curentului electric, eolian, e o mare problemă, n-aş vrea să fiu în pilea domnului Ciurel, că nu are unde să vândă cărbunele“,  a mai spus acesta.

Întrebat despre carnetul de partid al noului director Corneliu Diţescu, Alecu Drăgoi a declarat că nu ştie să fie pesedist. Diţescu este pesedist, dar la Craiova. „Aaa, la Craiova, nu la Gorj“, explică acesta. „Consideraţi că e politic pus (n.red- Corneliu Diţescu)? E din Craiova şi un mare specialist al acestei ţări. Nu partidul l-a pus, este un privat care nu ascultă de nimeni. El trebuie să-şi facă treaba“, a încheiat social-democratul.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: