Alexandru Popovici a încercat să se sinucidă de 11 ori

Alexandru Popovici, tânărul de 19 ani care s-a sinucis din dragoste pentru fosta profesoară de română, a avut 11 tentative de sinucidere, după cum rezultă dintr-o evidenţă pe care o ţinea pe calculatorul personal. Alexandru a reuşit săptămâna trecută să îşi pună capăt zilelor printr-o metodă dură: şi-a băgat capul într-o pungă de plastic, în care era insecticid şi gaz de brichetă.

Poliţia a găsit însă la Alexandru acasă un tabel în care tânărul şi-a notat toate tentativele de sinucidere pe care le-a avut şi motivele pentru care acestea au eşuat.

Iată cele 11 încercări ale lui Alexandru de a se sinucide, din care ultima a reuşit: Să bag 1 ml aer în vena de la încheietura mâinii drepte (metodă „sigură" din punct de vede medical);Să mă ţin cu mâna de nas şi de gură în speranţa că o să mă pot sufoca (penibil); Să inspir-expir într-o pungă; Să inspir-expir într-o pungă plină cu gaz metan; Să mă înec în cada plină cu apă; Să beau otravă de şobolani cu Pepsi şi o fiolă de insecticid concentrat; să fac bomboane din otravă de şobolani împreunată cu zahăr ars şi să le înghit ca pe nişte pastile (otrava de şobolani conţine o substanţă foarte amară şi nu prea poate fi înghiţită de om); să îmi fac o tocăniţă de ciuperci otrăvitoare; să intru în comă alcoolică; să dorm în cameră lângă două surse radioactive cărora le-am desfăcut capacul pentru a elibera radioactivitatea (nu se găsesc pe piaţă, sunt de la Institutul de cercetare fizică şi atomică nucleară); din nou metoda cu punga pe cap, de data asta mai ingenios puţin.

Ei bine, Alexandru a explicat de fiecare dată de ce a eşuat. De fapt, a explicat doar eşecul primelor zece încercări. A 11-a a reuşit. În privinţa comei alcoolice, tânărul mărturiseşte că a băut 2,3 litri de vişinată, dar s-a ameţit şi a vomat, fără să intre în comă. Despre încercarea de a se îneca în cadă, Alexandru a povestit că s-a lăsat cu usturimi de nas şi gât şi a început să tuşească foarte tare. Tocăniţa cu ciuperci otrăvite i-ar fi adus doar greaţă şi i-a slăbit vederea. După trei guri de pepsi amestecat cu otravă pentru şobolani, lui Alexandru i-a fost foarte rău şi a vomat o spumă albă.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: