Ana Maria Niculescu, numită director adjunct la AJOFM Gorj

Ana Maria Niculescu, fostul purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, ocupă începând de vineri postul de director adjunct al instituţiei, după ce a promovat concursul organizat de ANFP. Relaţia cu mass-media va fi asigurată de către Diana Văduva, consilier Eures în cadrul AJOFM Gorj.

Ana Maria Niculescu a promovat concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru ocuparea funcţiei de director adjunct al AJOFM Gorj. Pentru acest post au mai candidat alte două persoane şi anume: Cristian Popescu, cel care a mai participat şi la primul concurs pentru acest post, şi Ilie Daniel, fost angajat în cadrul AJOFM Gorj.

Ana Maria Niculescu a fost numită vineri în funcţia de conducere. „La proba scrisă am obţinut 72,80 puncte, iar la proba orală am obţinut punctajul maxim. S-a făcut media, numirea fiind cu data de vineri. Pentru postul de director ajunct al AJOFM Gorj am candidat trei persoane”, a declarat Ana Maria Niculescu. Aceasta este convinsă că va face o echipă bună atât cu actualul director Romeo Chiriac, cât şi cu fostul director al AJOFM Gorj, Ion Târlea, în prezent şef Serviciu. „Voi face o echipă bună atât cu domnul director, cât şi cu domnul şef Serviciu. Principalul nostru obiectiv este acela de a reduce rata şomajului. Gorjul este un judeţ greu, cu foarte multe concedieri, dar sperăm să găsim de lucru şi să includem oamenii pe piaţa forţei de muncă”, a mai precizat Ana-Maria Niculescu.

MASS-MEDIA

Începând cu săptămâna în curs, AJOFM Gorj va avea un nou purtător de cuvânt. Este vorba despre Diana Văduva, consilier Eures, care se va ocupa de relaţia cu mass-media după ce Ana Maria Niculescu a promovat concursul de director adjunct.

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: