Angajaţii MinPrest, şocaţi de gestul juristului obsedat

Gestul juristului de la MinPrest, cercetat pentru corupţie sexuală, a şocat angajaţii societăţii. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva din partea acestuia pentru că era un bun profesionist şi nu a dat niciodată de înţeles că ar avea anumite frustrări sau afecţiuni psihice. Contractul de muncă al acestuia a fost suspendat şi riscă să rămână fără serviciu. Între timp, Daniel Ovidiu Vâlceanu este după gratii.

Daniel Vâlceanu, juristul societăţii MinPrest, a fost reţinut vineri pentru corupţie sexuală, iar magistraţii au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 19 de zile. Acesta a fost depistat în timp ce săvârşea acte cu caracter obscen în prezenţa unei minore de 10 ani. Anchetatorii cred că acesta nu este la primul incident de acest fel. Juristul de la MinPrest este un profesionist şi îşi făcea treaba bine, spun colegii acestuia, care nu şi-au dat seama că are probleme psihice. Atât ca jurist, cât şi ca şef al Serviciului Comercial, nu a creat probleme. „Noi suntem şocaţi. Nu ne aşteptau la aşa ceva din partea lui. Era un angajat bun care îşi face treaba bine. Este căsătorit, are copil acasă. Niciodată nu ne-a dat de înţeles că ar fi o persoană duplicitară. A fost bun şi ca jurist şi ca şef al Serviciului Comercial. Nu ştiam că are probleme psihice. La serviciu se comporta bine. Noi suntem şocaţi. Nu ne aşteptam la aşa ceva”, a declarat Elena Vintilescu, directorul de la MinPrest.

Nu doar conducerea societăţii a rămas şocată „Noi ne-am înţeles bine, am lucrat bine. Este un om capabil, dar probabil avea probleme psihice. Niciodată nu s-a dat de gol la serviciu şi nu ne-a făcut să aveam suspiciuni în ceea ce-l priveşte. Nu ştim ce s-a întâmplat cu el”, spune un coleg.

SLUJBĂ

Conducerea MinPrest a decis să-i suspende acestuia contractul de muncă, riscând să rămână  fără serviciu. „Aşa cum este legea în vigoare la acest moment noi i-am suspendat contractul de muncă. În funcţie de cum vor evolua lucrurile decidem dacă îi desfacem contractul de muncă”, a mai precizat Elena Vintilescu.

PROBLEME

Juristul a făcut recurs la decizia magistraţilor, dar acesta i-a fost respins. Acesta şi-a recunoscut vina dar şi că are probleme psihice pe care nu le-a spus nimănui. Daniel Vâlceanu este căsătorit şi are un băiat.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: