Angheloiu ar putea candida la parlamentare

Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, este printre cei care trebuie să se reorienteze în contextul în care ţara ar fi împărţită în opt regiuni, ce ar duce la dispariţia funcţiilor din Consiliul Judeţean. Angheloiu mizează pe pregătirea sa de inginer.

Într-o emisiune la Radio Infinit, Radu Angheloiu, a declarat că va trebui să analizeze o viitoare candidatură. Angheloiu ia în calcul Parlamentul sau chiar Consiliul Regional, aşa cum se va numi. „În timp util voi anunţa dacă voi candida la nivelul consiliilor regionale, la nivelul administraţiei locale, la nivel parlamentului, sunt multe posibilităţi. Şi nu este de aruncat faptul că am o anumită pregătire şi pot reveni“, a spus Radu Angheloiu.

În aceeaşi emisiune a fost şi pedelistul Gheorghe Grivei, care încerca să ofere lămuriri privind reorganizarea teritorială. Acesta a fost amuzat de intenţia lui Angheloiu, aceea de a reveni chiar la meseria sa. „Şi Călinoiu este agronom, ar trebui să avem agricultură în Gorj dacă ar reveni la meseria sa“, a spus acesta ironic.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: