ANUNŢURI DE MEDIU

SC CRASNAHYDRO SRL cu sediul social în Tg-Jiu, str. Agriculturii, bl 5, sc 1, ap 2, Gorj, titular al proiectului: „Construire parc fotovoltaic şi racordarea la reţeaua de 20 KV din zonă”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul:  „Construire parc fotovoltaic şi racordarea la reţeaua de 20 KV din zonă”, propus a fi amplasat în Tg-Cărbuneşti, sat. Cojani, jud. Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76 în zilele de luni-vineri, între orele 08-16. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data prezentului anunţ.

………………………………..

SC BRANTECH AUTO SRL, cu sediul în comuna Băleşti, sat Băleşti, nr.40 solicită autorizaţie de mediu pentru activitate de „vopsitorie şi tinichigerie auto – cod CAEN 4520”. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Gorj în mun. Tg-Jiu, str. Unirii, nr. 76.

Vizualizări: 54

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: