Anunţuri comuna Stejari

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA STEJARI titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: ”Modernizare drum comunal DC 40 A Baloşani-Stejari şi drum sătesc DS 61, comuna Stejari, judeţul Gorj ” propus a fi amplasat în comuna Stejari, satele Baloşani, Băceşti, Stejari, Piscoiu,  judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 8:30 – 14:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

................................

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ STEJARI-HUREZANI titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj de a nu se efectua evaluarea impactului asupra mediului şi de a nu se efectua evaluarea adecvată în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: “Modernizare drum comunal DC 38A Busuioci (DN67B) – Stejari (DJ605B), judeţul Gorj ”, propus a fi amplasat în intravilanul şi extravilanul comunelor Stejari şi Hurezani, judeţul Gorj.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Unirii, nr. 76, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 14:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 de zile de la data publicării prezentului anunţ.

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: