Atât de aproape de fericire

Juniorii A ai pandurilor au fost la un pas de o mare surpriză. Au pierdut la limită, 3 la 4 în faţa echipei lui Gică Hagi, Viitorul Constanţa în semifinalele campionatului naţional. „Regele” chiar a fost la meci şi i-a felicitat pe Unguru, Neagu şi ceilalţi panduri care au dus clubul între primele 4 din ţară.

Viitorul Constanța – Pandurii Târgu Jiu 4-3 (2-1)
Au marcat: Nikolov (min. 29, 36 și 75), Paraschivoiu (min. 30) / Neagu (min. 27), Novabilschi (min. 65), Unguru (min. 92).

Pandurii: D. Popescu – Lupu, Oiță, David, Șchiopu – Unguru, Frunză, Neagu – R. Dumitru, Cilică, Novabilschi. Au mai jucat: Rădulescu, Cimpoieru, Pîrvulescu, Băloi, Găvan. Antrenori: Dorian Gugu și Sorin Vintilescu.

La un pas de finală

Pandurii cei mici au fost aproape de o performanţă remarcabilă. O victorie cu trupa lui Hagi, Viitorul Constanţa, i-ar fi dus în marea finală de la Buftea. Trupa lui Gugu şi Vintilescu chiar a deschis scorul prin tânărul promovat şi la prima ligă de Grigoraş, Neagu. Constănţenii au revenit tare însă şi au dat drumul la spectacol. Impulsionaţi de prezenţa „regelui” în tribune, marinarii au înscris de 4 ori în timp ce pandurii au mai replicat de 2 ori. A rezultat un meci superb cu 7 goluri în urma căruia constănţenii s-au calificat în finala mare unde se vor duela cu Chindia Târgovişte. În tribună, la meciul dintre Pandurii şi Viitorul s-au aflat numeroşi oameni de fotbal precum Gică Hagi, Gică Popescu, Dumitru Moraru, Ilie Stan, Marian Iancu, Gheorghe Chivorchian, Miodrag Belodedici, Ion Crăciunescu şi Aron Huzu sau Ovidiu Stângă, selecţionerul de la Under 19. „Practic am întâlnit Academia de Fotbal Gică Hagi care are cele mai bune condiţii de pregătire şi cea mai bună arie de selecţie. Această calificare în semifinale este rodul muncii din ultimii 5 ani de zile şi nu a apărut întâmplător. După partidă, conducătorii, antrenorii şi jucătorii clubului nostru au fost felicitaţi personal de Gheorghe Hagi şi de ceilalţi reprezentanţi ai FRF prezenţi în tribune”, a precizat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi, pentru site-ul clubului. Pandurilor nu le mai rămâne decât să se bată pentru medaliile de bronz astăzi de la ora 17 contra celor de la FC Timişoara.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: