Au energie şi pentru Tg-Mureş?

Ce nu s-a putut cu Asesoft, trebuie să se poată cu Tg-Mureş! Energia joacă sâmbătă contra unei echipe puternice, dar care nu a început sezonul la fel de bine ca trupa lui Nini.

După ce au scăpat victoria printre degete pe terenul campioanei Asesoft, Darby şi compania sunt obligaţi să bată BC Mureş Tg-Mureş. O victorie sâmbătă le-ar consolida gorjenilor un loc în primele 5.

Bateţi Mureşul!

Energia trebuie să-şi menţină forma bună şi la meciul de sâmbătă de la ora 19:00 cu BC Mureş Tg-Mureş. „Este o echipă foarte bună, angrenată şi în cupele europene, unde a făcut meciuri bune. Are jucători buni, experimentaţi, cu şapte străini în lot. Au de unde să aleagă. Meciul trebuie pregătit foarte bine, trebuie să fim extrem de atenţi. Au în lot şase-şapte jucători cu o medie de peste 10 puncte pe meci, acest lucru spune multe. Un meci de “care pe care “, un meci care va conta foarte mult în economia clasamentului la finalul turului”, crede preşedintele secţiei de baschet, Radu Stroescu. “Urmează meciul cu BC Mureş, un alt meci extrem de greu, cu o echipă care evoluează în cupele europene.  Mureşul are un lot de jucători foarte bun, omogen, mare parte din ei au jucat anul trecut la Mediaş şi au făcut o figură bună acolo. Plus Martinici, un jucător foarte bun, care anul trecut a jucat la CSM Bucureşti”, e de părere şi preşedintele clubului Energia, Laurenţiu Răuţ.

“Eu am încredere în jucătorii echipei noastre şi împreună cu publicul care a fost tot timpul fantastic aici la Tg-Jiu, şi care sper să umple sala la acest meci, eu zic că vom câştiga şi vom face un pas mare către realizarea obiectivului.”   Laurenţiu Răuţ, preşedinte Energia  

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: