Au venit din Valea Jiului ca să moară la Vierşani

Doi bărbaţi din Valea Jiului au fost găsiţi morţi sâmbătă după-amiază într-o casă din comuna gorjeană Jupâneşti. Amândoi zăceau fără suflare de mai multe zile în locuinţa la care veniseră anterior să îşi îngroape o rudă, descoperirea lor fiind făcută tot de către o rudă, îngrijorată că nu mai are niciun semn de viaţă de la ei.

Gheorghe Sgornea, de 60 de ani, şi fiul său, cu acelaşi nume, de 35 de ani, erau din municipiul Lupeni. Cei doi veniseră de circa o săptămână în satul Vierşani, unde participaseră la înmormântarea unei rude, fratele bărbatului mai în vârstă. Sgornea tatăl şi fiul au decis apoi să mai rămână la Vierşani pentru a avea grijă de gospodăria în care nu mai locuia nimeni.    O rudă a celor doi, venită sâmbătă după-amiază în vizită de la Petroşani, a observat că locuinţa în care stăteau aceştia este încuiată şi nu îi răspunde nimeni.

Persoana respectivă a apelat la poliţiştii din Jupâneşti, care au spart uşa şi, astfel, au dat peste cadavrele celor doi bărbaţi. Pe trupurile acestora nu au fost găsite urme de violenţă, dar felul în care arătau indica faptul că decesul se produsese cu câteva zile în urmă. La soba folosită de aceştia pentru a se încălzi a fost găsită o tablă metalică pusă în gura coşului, fapt care, cel mai probabil, a blocat evacuarea monoxidului de carbon. Ambele cadavre au fost transportate la morga din Târgu Jiu pentru efectuarea necropsiei.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: