Avocat Bucuresti initiat in castigarea proceselor la CEDO

Dupa Revolutia din Decembrie 1989, deviza unui ziar post-revolutionar dintre zecile aparute in acea perioada de efervescenta sociala si politica era:„Dreptate, ochii tristi cer sa te vada!” Asadar dreptatea era personificata.

De fapt dreptatea nu poate exista prin ea insasi, ci oamenii o invoca, oamenii au nevoie de ea, dar oamenii o si fac. Fiind oameni, adica avand slabiciunile si limitele lor, ei nu pot reconstitui dreptatea perfect. De pilda, judecatorii, sunt putini in functiune si fiecaruia ii revin sute de dosare. Unele sunt incalcite, iar cand exista putine documente si instanta se orienteaza dupa declaratiile martorilor, se pot insela.

Daca un om este nedreptatit cu 100 de lei se simte frustrat, dar nu i se pare ca a cazut cerul pe el. Cea mai mare suferinta o experimenteaza cand isi piede libertatea si in acelasi timp cu ea demnitatea, fiindca se stie cat de inumane sunt conditiile din detentie. Orice an in plus de detentie adaugat pe nedrept la condamnarea unui om inseamna furt din viata sa. In arest, condamnatii nu se pot duce la medic sa fie consultati de cate ori se simt rau, ci sufera in tacere. La suferintele fizice se adauga cele emotionale pentru ca in camere detinutii cu vechime impun teroarea.

Dar persoana careia i s-au furat ani din viata, fiindca judecatorul a fost mult prea grabit sa asculte 10-15 minute un martor care ar fi adus mai multa lumina in cazul respectiv, are o sansa sa fie eliberata mult mai repede din arest si sa primeasca si despagubiri pentru nedreptatea suportata.

Exista avocat Bucuresti specializat in castigarea cazurilor grele la CEDO care a facut adevarate minuni in cazuri despre care se credea ca s-au inchis pentru totdeauna aici in tara.

La ce folosesc despagubirile morale de zeci de mii de euro? Mai intai reprezinta recunoasterea erorii de catre statul roman care plateste pentru reabilitarea cetateanului X care a fost nedreptatit.

Apoi cetateanul respectiv poate si-au pierdut capacitatea de socializare si increderea in oameni si are nevoie de acesti bani pentru a supravietui.

Multe persoane incearca singure sa faca demersuri ca dosarul lor sa fie rejudecat la CEDO, dar pentru ca nu procedeaza crect, dosarul va fi respins, cu toate ca ar avea sanse ca omul respectiv sa castige, fiindca i s-au incalcat drepturile prevazute in Declaratia Universala a Drepturilor Omului. Exista o anumita procedura care trebuie indeplinita punct cu punct ca dosarul sa fie primit si rejudecat, iar sotii Grigoriu au experienta, castigand zeci de procese in fata Curtii Europene de Justitie.

In primul rand, hotararea data de instanta din Romania trebuie sa fie definitiva. O alta conditie este aceea sa se faca un rezumat al desfasurarii procesului in tara si numai un avocat excelent poate face acest lucru. Pentru admiterea dosarului trebuie sa se fi incalcat un drept al omului, iar sotii Grigoriu il vor identifica  si specifica in cererea de rejudecare. Demersul juridic pentru admiterea dosarului la CEDO implica atat cunoasterea legislatiei, cat si interpretarea ei in favoarea clientului.

Sotii Grigoriu sunt reprezentanti de frunte ai Baroului din Bucuresti, fiind in tema atat cu legislatia romaneasca, dar si cu cea straina. Pe site-ul oficial al Casei de Avocatura a sotilor Grigoriu, oamenii gasesc sfaturi utile si descrierea unor cazuri menite sa le arate care sunt sansele ca si ei sa castige procesul la CEDO. De pilda, multi detinuti au castigat sume uriase de euro, fiindca au fost tratati inuman in inchisoare si starea lor de sanatate s-a agravat in acel mediu insalubru. Altii au fost despagubiti fiindca nu li s-a dat voie sa participe la inormantarea mamei sau a tatalui, desi comportamentul lor in arest fusese exemplar.

Dar acesti avocati de prestigiu care pot tine o pledoarie excelenta in engleza au succes si in tara, crezul lor profesional fiind apararea dreptatii cu orice pret.

Persoanele care doresc sa obtina rejudecarea cauzei lor la CEDO trebuie sa actioneze cat mai repede, adica sa ia legatura cu sotii Grigoriu urgent, fiindca dosarul se depune in termen de patru luni de la aflarea unei sentinte definitive in Romania. Inainte termenul era de sase luni, acum s-a micsorat, de aceea se impune operativitate. Cineva ar spune ca patru luni inseamna mult, dar timpul se scurge repede si in plus, este nevoie si de punerea dosarului in ordine.

Datele de contact ale aparatorilor sunt pe site, loc in care persoana care are nevoie de ajutorul lor are la dispozitie si un formular online pe care il completeaza repede si il trimite si sunt afisate cu maxima onestitate si onorariile. Acestea sunt stabilite pe masura muncii si a rezultatelor. Cine are nevoie urgenta de un avocat bun, trebuie sa stie ca el se afla la un click distanta si poate discuta cu el si la telefon, solicitandu-i consultanta.

Unele legi sunt atat de greu de intepretat, incat numai un avocat cu experienta poate face acest lucru. Dreptatea omului este sfanta, fiindca ea vine din sferele ceresti. La baza multor sisteme juridice a stat decalogul. Omul care a suferit nedreptati trebuie sa fie despagubit si reabilitat din punct de vedere social. Sunt cazuri in care oamenii stau in inchisoare zeci de ani nevinovati si din pacate, au fost cazuri in care cetateni complet nevinovati au fost condamnati la moarte.

Sotii Grigoriu pun toata energia si stiinta in slujba obtinerii dreptatii pentru cei care au incredere in profesionalismul lor si le solicita ajutorul.

Consultanta-cedo.ro este adresa care conduce rapid la cei mai buni avocati din Bucuresti ai momentului, avocati romani cu experienta europeana.

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: