Bălăşoiu şi directorii din minerit, obligaţi să dea raportul USL

USL nu a făcut încă propuneri pentru noi directori în minerti şi energie, dar până atunci vor multe rapoarte şi analize. Preşedintele PNL, Dian Popescu, vrea ca noul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu, să analizeze foarte bine activitatea actualilor directori din minerit și energie și să prezinte un raport clar cu ce au făcut și ce nu au făcut pentru cele patru companii. Mai mult, Dian Popescu spune că îi va cere ministrului să se uite foarte atent pe banii care au plecat spre anumite societăți private.

Primul vizat de preşedintele liberalilor din Gorj este Constantin Bălășoiu. Dian Popescu a declarat ieri că Bălăşoiu va trebui să prezinte un raport foarte clar cu toți pașii pe care i-a realizat până la ora actuală pentru înființarea CE Oltenia. ”Domnul Bălăşoiu va trebui să facă un raport foarte clar cu ce a făcut și ce ar fi trebuit să facă, un raport riguros și apoi domnul ministru să constate dacă trebuie să rămână sau nu pe această poziție”, a spus Dian Popescu.

Cert este că noul ministru al Economiei, Daniel Chițoiu, este văzut de președintele liberalilor gorjeni drept un megaprofesionist și nu un star de televiziune. Dian Popescu a menționat că noul ministru va trebui să facă o analiză a actualilor directori precizând că nici el și nici președintele PSD, Florin Cârciumaru, nu a făcut propuneri privind noua conducere a CEO. Acesta a declarat că va cere ministrului să facă o analiză atentă asupra banilor care au ieşit din companiile energetice. ”La complexuri am o mare problemă, voi cere ministrului Economiei să se uite foarte atent pe banii care au plecat spre anumite companii private, mai ales cele din afara judeţului”, a precizat Dian Popescu.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: