Bancuri

Se cazează francezul, la 12 apare o fantomă. „Eu sunt fantoma cu un singur ochi mov!“. Francezul speriat de moarte sare de pe balcon. Se cazează maghiarul, povestea se repetă. Sare şi el. Când se cazează românul, rupt de oboseală se trânteşte direct în pat să se odihnească. Apare iar fantoma care spune: „Eu sunt fantoma cu un singur ochi mov!“.

La care românul: Dacă nu dispari repede ţi-l învineţesc şi pe celălalt.

..........................

Intră soţia în casă.

– Dragul meu, uite, aici, o bere pentru tine…

Mai trece ceva timp:

– Dragul meu, de ce nu te uiţi la fotbal? Vrei ceva de mâncare mai special, mai bun?

Soţul, cu o privire îngândurată:

– Ia zi, cât de tare…

– Un pic,… aşa,… farul din dreapta, capota şi parbrizul…

..........................

În timp ce se deplasa la volanul autoturismului său, un tânăr, trecând pe lângă o parcare de la liziera pădurii umbroase, a văzut o duduiţă atrăgătoare, frumoasă, care se străduia să îşi schimbe roata de rezervă a maşinii.
Fascinat fiind de fusta scurtă şi goliciunea picioarelor ei admirabile, tânărul s-a oprit şi s-a oferit să o ajute. Mulţumită de gestul cavaleresc, femeia spune:
- Vă rog, mai încet cu ridicatul maşinii pe cric pentru că pe bancheta din spate doarme soţul meu.

..........................

La serbarea de Crăciun organizată la şcoală vine Moş Crăciun. Toţi copiii se aşează la el în braţe şi îi spun ce cadou îşi doresc. Vine şi rândul Lenuţei:
-  Ai fost cuminte? o întreabă Moş Crăciun.

- Da, am fost foarte cuminte tot anul. Mă rog, am fost cuminte… câteodată. Bine, bine am fost cuminte cu câteva ocazii! Pff, las-o baltă, îmi cumpăr singură cadoul!

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: