Bani pentru Prima Casă 4

Banca Comercială Romană (BCR) mai are circa 20 milioane euro pentru programul Prima Casă 4, ceea ce reprezintă aproximativ 3,5% din totalul sumei alocate, de circa 600 milioane euro, a anunţat joi banca. "BCR mai are circa 20 milioane euro pentru finanţarea achiziţiei de locuinţe în cadrul Programului Prima Casă 4, sumă ce reprezintă aproximativ 3,5% din totalul fondurilor pe care banca le-a avut la dispoziţie în cadrul celei de a patra etape a programului guvernamental Prima Casă în valoare de circa 600 milioane euro", se spune în comunicatul băncii.

BCR a depăşit, la jumătatea acestui an, pragul de 1 miliard euro volum al creditelor acordate în cadrul Programului Prima Casă. BCR a sprijinit astfel peste 28.000 de tinere familii din România să îşi achiziţioneze prima lor locuinţă.  “Programul Prima Casă se bucură de un succes enorm din partea clienţilor încă de la lansare. Numărul cererilor este în creştere continuă în ultimele luni, astfel că ne apropiem rapid de plafonul de garantare alocat. BCR este liderul şi cel mai important susţinător al programului Prima Casă. Ne dorim să-i ajutam în continuare pe români să-şi îndeplinească visul de a avea propria locuinţă. Este angajamentul nostru ferm ca BCR să rămână şi în viitor cel mai mare creditor ipotecar din România printr-o ofertă de credite ipotecare simplă şi accesibilă”, a declarat Ioana Mihai, sef departament Credite Garantate, BCR.

Pe perioada derulării Programului, creditul Prima Casă şi-a păstrat atractivitatea în special pentru tinerele familii care au putut beneficia de condiţiile preferenţiale de dobândă şi avans scăzut disponibile prin intermediul programului Prima Casă. (M.M.)

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: