Bătrână lovită cu ţeava în cap

Poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti efectuează cercetări pentru a lămuri cu exactitate împrejurările în care a fost lovită o femeie în vârstă de 78 de ani, din comuna Băleşti.

Cearta a început după ce femeia, aflându-se cu vitele pe islazul comunal Tălpăşeşti, ar fi intervenit într-o altercaţie produsă între doi bărbaţi, împrejurare în care a fost lovită în zona capului cu un corp dur.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că în timp ce se aflau cu vitele pe islazul comunal Tălpăşeşti,  între fiul victimei, G.T., de 53 de ani şi I.D., de 25 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a avut loc un conflict spontan care a degenerat într-o altercaţie fizică. Victima G.Z. a intervenit pentru aplanarea acelei situaţii, moment în care a fost lovită în zona capului cu un obiect contondent.

Victima, ce prezenta leziuni la nivelul capului, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului “Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu şi, ulterior, transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, iar în funcţie de rezultatul acestora, evoluţia stării de sănătate a victimei şi concluziile medico-legale, vor dispune măsuri în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: