Bătrâni daţi dispăruţi

Câţiva pensionari din Gorj au dispărut în ultimele zile de la domiciliile lor, poliţiştii reuşind să îl găsească doar pe unul la scurt timp după ce familia a sunat la 112. Un bărbat de pe strada Meteor a anunţat că soacra sa, în vârstă de 78 de ani, a dispărut de la domiciliu. Patrula care s-a deplasat în zonă, împreună cu rudele femeii, a făcut primele căutări, dispăruta fiind găsită pe stradă după circa 20 de minute, încercând să se deplaseze spre casă.

Un bărbat din satul Olari, comuna Plopşoru, este însă dat dispărut de mai multe zile, poliţiştii căutându-l fără rezultate până acum. Petre Anca are 73 de ani, iar pe 23 septembrie, dimineaţa, a plecat cu vitele la păşunat pe terenurile din zona carierei Gârla, din apropiere de Rovinari, fără să mai revină acasă.

Elena Popescu, de 74 de ani, din Bărbăteşti, a plecat şi ea de acasă de pe 25 septembrie şi nu a mai revenit la domiciliu. Rudele acesteia au dat-o dispărută la Poliţie, din primele cercetări rezultând că femeia avea pierderi de memorie şi uneori delira.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: