Căldăruşe îi linişteşte pe "smei"

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), Gabriel Căldăruşe, îi linişteşte pe membrii săi de sindicat. Acesta a declarat la Radio Infinit că plecarea lui Laurenţiu Ciurel din fruntea CE Oltenia nu afectează în vreun fel sindicatul pe care îl conduce. Acesta a spus că nu se pune în discuţie destrămarea SMEO şi că în prezent este un sindicat solid. "Nu există absolut niciun motiv ca să se întâmple un asemenea lucru, suntem un sindicat puternic, consolidat şi care, în continuare, va apăra interesele salariaţilor din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Voi reuşi să-i ţin uniţi cum am făcut şi până acum. Noi nu am făcut această construcţie, cum încearcă alţii, pe ameninţări, că-i dăm afară, cum încearcă alţi lideri să propage astfel de idei. În continuare vor propaga ideea să avem locuri de muncă, să avem locuri de muncă remunerate corect şi să asigurăm un viitor salariaţilor pe care îi reprezentăm ca structură sindicală", a declarat Gabriel Căldăruşe, preşedintele SMEO.

Cât despre cei care cred că odată cu plecarea lui Ciurel din fruntea CEO se va alege praful de SMEO, Căldăruşe a spus că "dintotdeauna au spus lucrul acesta. Dintotdeauna încercau să numere membrii de sindicat, să facă numărul cât mai mic. Sunt dezinformări care n-au nicio legătură cu realitatea", a mai spus acesta.

Sindicatul Mine Energie Oltenia a fost înfiinţat în anul 2014 şi este afiliat Federaţiei Univers. Intenţia liderilor SMEO a fost de a înfiinţa un sindicat majoritar în cadrul CE Oltenia, lucru care nu s-a întâmplat, deşi administraţia Ciurel le-a oferit tot suportul necesar.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: