Călinoiu află din presă de gropile din drumul recent asfaltat

Preşedintele Consiliul Judeţean Ion Călinoiu mulţumeşte presei că îl anunţă despre starea proastă a drumurilor... în curs de reabilitare, din judeţul Gorj. Cotidianul „Pandurul“ a publicat într-una dintre ediţiile anterioare un articol privind starea proastă în care se afla drumul judeţean 661 pe raza comunei Bărbăteşti, unde gropile au apărut în covorul asfaltic turnat de doar trei săptămâni.

Deşi lucrătorii de la SCT Bucureşti, firma care se ocupă de lucrările drumului judeţean 661 Tânţăreni - Tg.Cărbuneşti – Săcelu – Crasna au trecut cu asfaltarea pe acolo acum câteva săptămâni, gropile au apărut deja. Călinoiu se declară nemulţumit de aceste lucrări recunoscând că sunt de proastă calitate. Preşedintele CJ a mai spus ţine la calitatea lucrărilor şi că vor fi făcute consolidări ori de câte ori vor apărea probleme. „Ţin la calitatea lucrărilor de pe drumul 661. De câte ori mai apar probleme voi dispune repararea lor. Au trebuit făcute nişte lucrări de consolidare, pe tronsonul Bărbăteşti unde se turnase asfalt rece şi normal că au apărut gropi. Mulţumesc presei şi cetăţenilor din localităţile respective pentru că semnalează problemele“, a declarat Călinoiu.

Lucrarea scoasă la licitaţie de Consiliul Judeţean Gorj a fost adjudecată în primăvara acestui an de firma SCT din Bucureşti. Peste 380 de miliarde de lei, la care se adaugă TVA 19%, este costul lucrării de reabilitare a celor aproape 70 de kilometri de drum. Termenul de finalizare a lucrării este decembrie 2009 dar având în vedere că lucrările se fac de două ori, o dată asfaltarea şi încă o dată astuparea gropilor nou apărute, definitivarea lucrărilor ar putea fi întârziată.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: