Călinoiu cumpără un milion de mere

Consiliul Judeţean Gorj a publicat pe SEAP o licitaţie pentru a identifica o firmă de la care să cumpere mere pentru câteva zeci de mii de elevi gorjeni. Firma câştigătoare va trebui să aprovizioneze şi să distribuie mere în toate şcolile din Gorj, în cadrul programului naţional de încurajare a consumului de fructe in şcoli. Este vorba despre elevii claselor pregătitoare şi clasele I-VIII, în semestrul al II-lea al anului şcolar 2012-2013, mai exact în perioada 15 aprilie - 22 iunie 2013.

Potrivit anunţului postat pe SEAP, Consiliul Judeţean va cumpăra 1.575.000 de mere pentru cei 31.500 elevi de pe teritoriul judeţului. Valoarea estimată a contratului este 456,750 de lei fără TVA. Banii provin din bugetul propriu al judeţului, cu finanţare din sume defalcate din TVA pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate si, după caz, ajutor comunitar de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA).

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 15 martie, primirea ofertelor până pe 18 martie, ora 10.00, iar deschiderea ofertelor se face două ore mai târziu.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: