Călinoiu îi dă întâlnire lui Fugaru la Tribunal

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, îl va da pe Ion Fugaru în judecată. Călinoiu îl cheamă pe Fugaru la Tribunal, după ce acesta l-a acuzat ca ar fi plătit 600 de milioane de lei conducerii centrale a PRM pentru a-l înlătura din conducerea organizaţiei de la Gorj şi din funcţia de viceprimar al oraşului Târgu Cărbuneşti.

Afirmaţiile făcute luni de Ion Fugaru se lasă cu acţiuni în instanţă. Ion Călinoiu va depune chiar astăzi plângere la Tribunal împotriva lui Fugaru. Călinoiu a fost acuzat că a plătit 600 de milioane de lei vicepreşedintelui PRM, Costel Avram, pentru a-l înlătura pe Fugaru din conducerea organizaţiei judeţene a PRM. „Este o problemă care nu poate rămâne aşa. Domnul Fugaru a făcut o serie de acuze care trebuie susţinute cu probe. Nu-mi rămâne decât să-l acţionez în instanţă, lucru pe care-l voi face chiar astăzi. Am început adunarea documentaţiei şi voi depune acţiunea la tribunal”, susţine Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Mai mult, Ion Călinoiu susţine că nu ar fi avut niciun motiv să plătească pentru schimbarea lui Fugaru şi nu înţelege logica acuzatorului său. „Nu sunt în partidul PRM, nu am nicio legătură specială cu acest partid în afară de cele ştiute deja. Care ar fi putut fi motivul pentru care eu să dau aceşti bani pentru demiterea lui. Ce mă scot banii afară din casă şi nu am ce face cu ei?”, mai spune Călinoiu.

Fugaru spune că se aştepta să nu recunoască, dar are dovezi că acei bani au fost plătiţi.

Costel Avram i-a transmis lui Ion Fugaru prin prim-vicepreşedintele Gheorghe Bucălăete că şi el îl va da în judecată.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: