Călinoiu îl bagă-n şedinţă pe şeful CEO

Subiectul Complexul Energetic Oltenia este preferatul preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj Ion Călinoiu, cel din urmă rămânând singurul „specialist“ în minerit şi energie. Nimeni din CEO nu a dat în ultima vreme o declaraţie oficială  şi nici angajaţii nu au fost înştiinţaţi de soarta lor. Curis este că noile contracte de muncă sunt semnate tot de foştii directori ai celor patru companii. O notă internă dată de Constantin Bălăşoiu a amuţit chiar şi sindicaliştii. Călinoiu aduce în actualitate problema sediului CEO şi este intrigat de ce nu se face niciun pas spre mutarea acestuia la Târgu Jiu. În plus, subliniază că nu-i convin nici numirile. Din acest motiv, are de gând să convoace o şedinţă cu Bălăşoiu.

Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj, este hotărât să preia problemele generate de Complexul Energetic Oltenia în mâinile proprii. Acesta s-a declarat ieri total nemulțumit de activitatea noii companii energetice spunând că problemele județului sunt lăsate deoparte motiv pentru care va convoca conducerea CEO la o ședință. Călinoiu este nemulțumit că mutare sediului la Târgu Jiu se tergiversează și de faptul că nu se analizează problema redării în circuitul agricol a suprafețelor afectate de minerit.

Nimeni nu ia în serios schimbarea sediului

Noua companie energetică a României nu este deloc pe placul președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Spune că funcționarea acesteia este defectuoasă, că se fac angajări pe interese și că nu se iau în calcul problemele pe care această companie le-a generat județului. În plus, Călinoiu acuză conducerea CEO că tergiversează mutarea sediului la Târgu Jiu. ”Nu sunt mulțumit de funcționarea CEO fiindcă la ora actuală problemele județului sunt lăsate la o parte. Eu știu foarte clar că vizita secretarului Traicu a fost aceea de a stabili sediul la Târgu Jiu și văd că nu ia nimeni în serios decizia. Nu se vede nimic, nu se știe nici locația, nu se știe absolut nimic deci am motiv să fiu nemulțumit. În al doilea rând nu s-a făcut nicio analiză în legătură cu redarea în circuitul agricol a suprafețelor rămase libere de sarcini. Am din nou motiv de nemulțumire. Sunt peste 13.000 de hectare de teren afectate care nu pot fi redate, nu se respectă niște reguli”, a declarat Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: