Călinoiu: Nu este o dramă că nu se mai ţine raliul la Rânca

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, tratează cu indiferență o competiție sportivă care a adus an de an sute de turiști în zona montană Rânca. Campionatul de Viteză în Coastă –Dunlop se organizează de zeci de ani consecutiv, însă anul acesta nu s-au strâns suficienți bani pentru desfășurarea competiției, anunță organizatorii.

Ion Călinoiu a spus ieri că organizatorii trebuie să depună mai mult interes pentru soluționarea acestei probleme. ”Autoritățile din administrația publică locală de niciun fel nu asigură sponsorizări. Nici până acum nu am dat sponsorizări și nu am sprijinit financiar, ne-am ocupat de organizare, dacă bineînțeles nu se găsește soluția obținerii sponsorizării necesare desfășurării concursului, nu cred că e o dramă anul acesta dacă nu se ține. Dar eu cred că trebuie să depună mai mult interes și să înțeleagă că profesioniștii niciodată nu dau înapoi”, a spus Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Campionatul de viteză în coastă ar trebui să aibă loc în acest week-end în zona Rânca fiind așteptați în jur de 60 de participanți. Președintele clubului sportiv Autocorex Târgu Jiu, Constantin Ciufrilă, a bătut de zeci de ori la ușile Consiliului Județean Gorj în ultimele luni, în vederea sprijinirii acestei competiții, însă răspunsul dat ieri de autoritățile județene a spulberat orice speranță a acestuia.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: