Călinoiu: Pecingină a făcut pact cu diavolul

Ion Călinoiu - preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi Florin Cârciumaru - primarul municipiului Târgu Jiu se declară revoltaţi de atitudinea fostului social democrat, Gheorghe Pecingină. Într-o conferinţă de presă, avocatul Pecingină i-a acuzat pe Cârciumaru şi Călinoiu de genocid sportiv pentru faptul că nu le dau şanse tinerilor fotbalişti să ajungă în echipa mare. Călinoiu a spus ieri că Pecingină a făcut pact cu diavolul şi a pierdut intenţionat procesul Clubului Pandurii împotriva USMO.

Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu au avut o reacție la declarațiile lui Gheorghe Pecingină care i-a acuzat zilele trecute de genocid sportiv. Călinoiu a spus că este dezamăgit de atitudinea fostului social democrat și îl acuză că a pierdut intenționat procesul clubului Pandurii cu USMO fiindcă a făcut pact cu diavolul. ”E de neînţeles atitudinea lui Pecingină. Faptul că el a fost apărătorul Clubului Pandurii în acţiunea pe care a deschis-o USMO și a pierdut-o cred că spune ceva, că face pact cu diavolul. Treaba lui”, a spus președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.

Și primarul Florin Cârciumaru îl anunță pe Pecingină că a greșit când i-a adus astfel de acuze. ”Domnul Pecingină a greșit în momentul în care m-a acuzat pe mine de genocid sportiv. Eu știu că fac eforturi pentru susținerea activității sportive la nivel de municipiu. În ceea ce priveşte activitatea de la juniori nu este implicat Consiliul Local, în ceea ce priveşte demolarea terenului numărul doi nu este implicat Consiliul Local, ci este implicată conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu care a luat hotărârea pe care a luat-o la vremea respectivă. Eu insist pe lângă conducerea clubului și pe lângă ceilalți acționari ca terenul să fie reparat ca atât echipa, cât și juniorii să aibă unde să se antreneze”, a spus Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.  

Vizualizări: 538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: