Candidat PP-DD, obligat să-şi taie afişele cu foarfeca

Afişele electorale, motiv de dispută între primarul din Turceni, Ion Iordache şi Alexandru Tudoroaia candidatul Partidului Poporului-Dan Diaconescu. După ce Iordache le-a promis candidaţilor la primărie că se va ocupa de lipirea afişelor, unii au fost nemulţumiţi de cum s-a făcut afişajul. Când a măsurat afişele PP-DD-ului a constatat că sunt mai mari şi l-a pus pe candidat să le taie cu foarfecele, până le aduce la dimensiunea precizată în lege. Culmea e că după tăierea afişelor, candidatul a tăiat şi câteva litere din numele său.

Primarul din Turceni le-a promis candidaţilor că se va ocupa de lipirea afişelor, lucru pe care l-a şi făcut, dar nu a fost pe placul tuturor candidaţilor. Alexandru Tudoroaia l-a acuzat ca afişele electorale ale PP-DD-ului nu au fost lipite peste tot, iar Iordache s-a decis ieri să-i lase pe candidaţi să-şi facă singuri treaba. Deranjat de atitudinea candidaţilor, Iordache a trecut la verificarea acestora la sânge şi a descoperit că afişele electorale ale PP-DD-ului sunt mai mari dcât cele ale celorlalţi şi i-a cerut candidatului Alexandru Tudoroaia să le taie. „Am primit o sesizare de la un candidat că afişele PP-DD-ului sunt mai mari. Le-am măsurat, am constat asta şi i-am cerut candidatului să le schimbe sau să le taie, şi apoi totul va fi în regulă. Trebuie să le aducă la dimensiunile prevăzute în lege“, a declarat Ion Iordache.

După ce a tăiat afişele, candidatul PP-DD a trecut să i le arate primarul Iordache pentru a se asigura că sunt în regulă. „Mi-a spus că afişele sunt prea mari şi trebuie să le modific. Am luat dimensiunile din lege, am luat ruleta, am măsurat afişele şi le-am tăiat. Asa este. Chiar dacă am tăiat ultimele litere ale numelui meu, nu contează că oamenii mă cunosc. Am fost, i le-am arătat primarului, le-am măsurat din nou cu ruleta în faţa dumnealui şi apoi m-am apucat să le schimb, ca să nu fie probleme, că mi-a spus că mi le rupe el dacă nu le schimb eu”, a declarat acesta.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: