Caragea a avansat în grad şase poliţişti

În contextul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României, la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj s-a derulat în după-amiaza acestei zile, un moment festiv, în cadrul căruia au fost avansaţi în grad înaintea îndeplinirii stagiului minim, şase poliţişti.

Anterior festivităţii de înaintare în grad, şeful Serviciului judeţean a Arhivelor Naţionale Gorj, dl. BRATU Alexandru, a prezentat semnificaţia istorica a zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României. Şeful I.P.J. Gorj, dl. comisar şef de poliţie CARAGEA Viorel-Salvador a dat citire Ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor, prin care inspectorul principal de poliţie VEZURE Dumitru şi inspectorul LĂZĂROIU Alin Constantin au fost avansaţi în gradul de subcomisar de poliţie, respectiv inspector principal de poliţie, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

 Tot înainte de îndeplinirea stagiului minim, agenţii şef de poliţie BURTEA Constantin Valeriu, DIACONU-STOICA Ion Cristian, GLOBAŞU Vasile Cristinel Dan şi ZGLOBIU Gheorghe Constantin, au fost avansaţi la gradul de agent şef principal de poliţie, prin Dispoziţia Şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Poliţiştii avansaţi au fost felicitaţi cu această ocazie de către conducerea I.P.J. Gorj, de colegi, dar şi de reprezentanţii Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă, prezenţi la acest moment festiv. 

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: