Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cărbunești: Bătut de trei bărbați

Poliţiștii din  Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 40 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei unități de alimentație publică pe raza orașului Târgu Cărbuneşti, a fost agresat fizic de mai multe persoane. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool, apelantul ar fi fost agresat fizic de trei tineri cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, toţi din orașul Târgu-Cărbuneşti.

În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus reţinerea acestora pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vizualizări: 1,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: