Cârciumaru a minţit în privinţa flagrantului

Primarul din Târgu Jiu a spus despre o ştire dată de Pandurul „pe surse” că nu are nici un dram de adevăr. Este vorba de informaţia că i s-a organizat un flagrant pentru luare de mită, care a eşuat, pentru că primarul nu a pus mâna pe bani. Cârciumaru a dezminţit informaţia, dar presa a aflat ulterior şi numele femeii pe care oamenii legii au folosit-o pentru a da mita. Interesant este că a fost aleasă o persoană cu cazier.

Primarul din Târgu Jiu Florin Cârciumaru a negat miercuri informaţia dată pe surse de Pandurul, potrivit căreia vineri i s-a organizat un flagrant, care a eşuat. Pandurul a scris că o femeie "blindată" cu aparatură s-a prezentat la birou pentru a cere un loc de muncă. Primarul i-a cerut să revină după 1 ianuarie, poate apare ceva, moment în care aceasta i-a oferit o carte în care era un plic cu bani. Cârciumaru a făcut un scandal monstru, a dat-o afară din birou şi s-a dus glonţ la Călinoiu şi Teodorescu, pentru a le reproşa că au mers prea departe. "A venit din greşeală la dvs.”, i-ar fi replicat unul dintre ei.

„Totul trebuie luat drept un articol scris pe surse, nu are niciun dram de adevăr. Probabil sunt, în continuare, preocupări puternice din partea unor adversari ca relaţiile dintre şefii PSD şi ai judeţului să se deterioreze” a declarat Florin Cârciumaru într-un interviu acordat pentru Radio Infinit.

Ei bine, un ziar local a aflat numele persoanei care s-a dus cu mita la Cârciumaru. Ar fi vorba de o femeie de afaceri, Carmen Părău, care are şi o condamnare la activ, pentru afaceri făcute de firma sa Decont F&F SRL cu Primăria Turceni. Dezvăluirea a fost făcută de Gorj Exclusiv, care încearcă să acrediteze ideea că flagrantul a fost pus la cale chiar de Condescu, deoarece Carmen Părău a fost căsătorită acum mulţi ani cu un fost şofer al liderului sindical. Condescu s-ar fi răzbunat astfel pe faptul că Florin Cârciumaru începuse să se delimiteze de el.

Pe de altă parte, relevant este faptul că oamenii legii au folosit o persoană cu cazier pentru a pune la cale flagrantul împotriva lui Cârciumaru. Deocamdată nu sunt reacţii oficiale pe această temă, pentru a afla cine şi de ce a organizat acest flagrant.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: